Gezelligheid en uitdagende teambuilding in één verrassend programma! 

Je ontwerpt en bouwt met je team een grachtenpand van grote houten blokken... Deze bouwstenen moeten echter worden verdiend met het spelen van spellen met tegenstanders uit andere teams! Verder is een dosis kennis belangrijk om de sleutel tot je pand te verdienen. Verrassende vragen, leuke wist-je-datjes, onverwachte antwoorden: Hoe staat het met jouw team's gezamenlijke referentiekader als het gaat kennis van Nederland?

Bouwstenen winnen en de sleutel verdienen

De spellen in de zaal zijn een mooie mix van braincrackers, behendigheidsspellen, strategische denkspellen, uitvergrote gezelschapspellen en natuurlijk spellen met oer Hollandse thema's. De winnaar van elk spel verdient dukaten, waarmee houten bouwstenen worden gekocht. Met deze blokken vervaardigt je team een prachtig grachtenpand!

De boekjes met vragen verwijzen je naar foto's in de zaal, voorwerpen, muziekstukken en de Kunst & Ontwerp Galerij! Je mag zelfs je gsm gebruiken voor het opzoeken van de vragen.

Hilarische finale met 't rad...

De sleutel tot het grachtenpand kan je verdienen door het juist beantwoorden van vragen over Holland in de breedste zin van het woord: Van Ali B tot Beatrix, van Edam tot Efteling, van Johannes Vermeer tot Jeroen Krabbé, van pepernoot tot paashaas, van Frans Bauer tot Marco Bakker, van Amsterdam tot Madurodam, van De Aanslag tot Pluk van de Petteflet.

Welk team ontwerpt en creëert het mooiste grachtenpand? Als alle grachtenpanden zijn gebouwd, volgt een hilarische finale met het Rad van Avontuur!

Het programma duurt 2,5 tot 3 uur
In dit programma kunnen 15 tot 150 personen meedoen.
Eindhoven: € 34,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22 p.: € 44,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatiekosten
Tarieven zijn exclusief BTW

In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!