Bouw een Kart als Mario is een vrije vertaling van een klassiek console game naar een hilarische team-activiteit. 

Je gaat samen met je team zeepkisten bouwen, echter is een deel van de materialen nog niet beschikbaar. Om de onderdelen te winnen worden spellen gespeeld. Het team dat als eerste voldoende ‘brandstof’ heeft verzameld kiest als eerste extra materialen naar keuze; krijgt de dikke uitlaat de voorkeur of toch de outfit van Mario?


Bouw je kart

Alle teams starten met het bouwen van hun eigen kart (zeepkist), maar de materialen om de kart te kunnen bouwen moeten ze nog wel winnen. Teams spelen daarom verschillende spellen om munten te winnen. De gewonnen munten worden verzameld in de Fuel meter van het team. Bij ‘half vol’ mag een team een keuze maken uit een tafel met zeepkist materialen. De ene zeepkist is roze, een volgende is zwart-wit geblokt en heeft een dikke uitlaat, weer een andere zeepkist heeft als extra een Mario Kart outfit, etc.. Wie het eerst ‘half vol’ bereikt kan als eerste een keuze maken! Daarna worden de zeepkisten gebouwd, maar ook het spelen van de spellen blijft belangrijk. Het team met de meeste munten in de Fuel meter krijgt een voorsprong in de race! In Bouw een Kart als Mario worden overigens eerste klas materialen gebruikt én hergebruikt! Dus je gaat een kart bouwen met M16 bouten, constructiematerialen en een sterk frame. Met hardhouten balken, RVS wielassen, gelakte zijpanelen en stoere buggy wielen maak je de zeepkist af.


Racen met je kart

In de finale moeten de teams in de tijdrace met ludieke opdrachten tegen elkaar racen. Dit is gegarandeerd leuk om naar te kijken! In de race wordt bepaald welk team Bouw een Kart als Mario wint.
Het programma duurt 2,5 tot 3 uur
In dit programma kunnen 10 tot 300 personen meedoen.  
Eindhoven: € 39,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22p.: € 49,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatie kosten
Tarieven zijn exclusief BTW
In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!