Heb jij blind vertrouwen in je teammaatjes?

Jij en je collega's bouwen in teamverband een stoere buggy met behulp van fraaie constructiematerialen. Er is één groot probleem... Wie heeft de bouwtekeningen? Stel je de volgende situatie voor... Elk team bestaat uit 4 tot 6 deelnemers.Twee ruimtes per team: één met enorm constructie materiaal en een portofoon, de andere met een aantal bouwtekeningen en een portofoon. Welk team vertaalt de tekeningen het handigst zodat de teamgenoten in de andere ruimte weten wat ze moeten maken?

Delen van de bouwtekeningen verdienen

Binnen elk team zijn er drie taken te verdelen: tekeningen lezen, het werkelijk bouwen en het oplossen van opdrachten. In het eerste deel van dit programma gaan de teams aan de slag met het oplossen van de opdrachten om delen van de bouwtekening te verdienen. Dit geeft een mogelijke voorsprong ten opzichte van de andere teams!

Plezier in precisie

In de finale gaan de teams de zeepkist die ze hebben gebouwd gebruiken voor een spannende race! Het team dat het minste fouten heeft gemaakt in de constructie, krijgt een voorsprong in de race, want elke constructiefout betekent namelijk een strafseconde in de race. Welk team legt het parcours met de zeepkist het snelst af? Welk team wint de Constructieve Communicatie?
Het programma duurt 2,5 tot 3 uur
In dit programma kunnen 8 tot 30 personen meedoen.
Eindhoven: € 59,00 p.p.
Elders in Nederland: € 69,00 p.p. excl. BTW
Exclusief vracht- en locatiekosten
Tarieven zijn exclusief BTW

In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!