Bouw je eigen robot om je tegenstander in de arena te verslaan!

Race of the Robots daagt je op spectaculaire wijze uit: Verschillende teams ontwerpen een eigen robot. Je gaat dus constructief en creatief aan de slag. Verder speel je spannende games voor extra onderdelen. In de arena strijdt elk team tenslotte, met de eigen op afstand bestuurbare robot, in een bloedstollende race met lastige opdrachten!

Koop onderdelen in de Robot Store

Met verrassende games als Robot Stacking, Robot Run en Mecanix verdien je munten. Welke strategie zorgt voor de meeste winst? De robot onderdelen, van antenne tot kentekenplaat, koop je in de Robot Store. Accu’s, servo’s, electro motoren, wielen, zwenkwielen en aandrijfassen zijn al in de kant-en-klare ‘body’ verwerkt; deze techniek maakt dat er ‘leven’ komt in de robots! De carrosserie wordt door de teams opgebouwd uit sterke metalen en kleurrijke kunststof onderdelen. Nu kan elk team zich helemaal creatief uitleven om een unieke robot vorm te geven.

In de arena: Race of the Robots!

Na het bouwen van de robots is het tijd voor de Race of the Robots! In een echte arena gaan de verschillende robots elkaar ‘te lijf’ in een spannend tijdrace. Je radiografisch bestuurbare robot dient handig door de arena te worden gestuurd. In de arena moeten diverse missies worden volbracht. Het is de bedoeling dat elke robot de eigen tijd stilzet door de alarmknop onder het scorebord in te drukken!Het programma duurt 2,5 tot 3 uur
In dit programma kunnen 15 tot 150 personen meedoen.
Eindhoven: € 49,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22 p.: € 59,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatiekosten
Tarieven zijn exclusief BTWIn overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.


DOE NU OOK MEE!