Échte teambuilding met stoere materialen!

Ben je op zoek naar een uitdagende team game met een duurzaam verhaal? Dan biedt de Kettingreactie je een unieke teambuilding, waarin teams elk een kettingreactie teweeg gaan brengen, die o.a. worden gevoed door wind- en zonne-energie! Voorafgaand aan de finale wordt de kettingreactie gebouwd, bestaande uit eerste klas materialen: rvs goten, traploos verstelbare statieven, zonnepanelen op wielen, lichtsluizen als schakelaar, zwaailicht, Meccano-achtige metalen constructie materialen in een maatje groter, en dominostenen om verbindingen te realiseren, etc.

Verdien met jouw team speciale onderdelen

Met het beantwoorden van interessante vragen over de frictie tussen enerzijds ‘behoefte van de mens’ en anderzijds ‘behoud van de wereld om ons heen’, kun je voor je team extra onderdelen voor de ketting-reactie verdienen. Zo kan er een o.a. verrassende startmodule, een magnetische slinger, en een spectaculaire finish worden verdiend.

Duurzaam verhaal én een spannende competitie!

De finale bestaat uit het samen kijken naar de door uw team gebouwde kettingreactie, waarin meerdere energie bronnen zijn verwerkt; o.a. een grote modelauto die rijdt op zonne-energie, en windkracht waarbij  een ventilator een ‘zeil-auto’ in beweging brengt. Welk team is het creatiefste in het bouwen van de langstdurende kettingreactie?

Het programma duurt 2 tot 2,5 uur
In dit programma kunnen 10 tot 50 personen meedoen. 
Eindhoven: € 39,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22 p.: € 49,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatie kosten
Tarieven zijn exclusief BTW
In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!