Bouw een metershoge toren met een eigen gemaakte kraanwagen!

In dit programma bouwen twee tot zes teams van 8 tot 20 personen elk een toren en een kraanwagen. De kraanwagen is 5 meter lang en ruim 3 meter hoog! De grootte van de te bouwen toren is afhankelijk van aantal deelnemers per team. Uiteindelijk is het de bedoeling dat elk team met behulp van de kraanwagen een dak plaatst op de toren. Welk team plaatst het dak als eerste op de toren en wint de Construct Challenge?

Bouw je eigen kraanwagen

Als eerste gaan de teams hun eigen kraanwagen bouwen waarmee ze in de finale hun torens gaan bouwen. De kraanwagen is maarliefst 5 meter lang en ruim 3 meter hoog. Er wordt gebruik gemaakt van sleutel 24 en M16 bouten, dus groot gereedschap voor een stoere opdracht!

Voltooi als eerste je eigen toren

In een hilarische finale bouwen alle teams met hun eigen gemaakte kraanwagen hun eigen torens. De grootte van de toren die je met je eigen gemaakte kraanwagen gaat bouwen? Dat is afhankelijk van het aantal deelnemers per team. Het eerste team dat het dak op hun toren plaatst, is de winnaar! 
Het programma duurt 2,5 uur
In dit programma kunnen 12 tot 150 personen meedoen.  Meer dan 150 personen kunnen tegelijk deelnemen in combinatie met andere programma's.
Eindhoven: € 39,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22 p.: € 49,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatiekosten
Tarieven zijn exclusief BTW

In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!