Een teambuilding evenement voor een goed doel!

Build a Bike is een uniek charity teambuilding evenement, waarbij jouw collega’s in teamverband fietsen gaan assembleren. De fietsen worden vervolgens overgedragen aan een goed doel, bijvoorbeeld een instantie die zich inzet voor kansarme kinderen in jouw regio. De fietsen kunnen natuurlijk ook een plek binnen het bedrijf vinden! Tijdens de activiteit spelen teamgenoten games en voeren opdrachten uit om geld te verdienen. Met het geld worden de onderdelen van de fiets gekocht in de fietsenwinkel.

Bouw je eigen fiets

Een unieke mix van echte teambuilding en origineel goed doel ‘om de hoek’ zorgen voor een zeldzaam ‘wij gevoel’ en een spannende strijd tussen de teams.  Afwisseling van taken zorgt voor betrokkenheid. Alle deelnemers voelen zich betrokken door de grote verscheidenheid aan taken die zijn te verdelen; spelen van games om geld te verdienen, shoppen in de fietsenwinkel, in elkaar sleutelen van de fietsen, fiets gerelateerde opdrachten doen en oplossen. Zo kom je uiteindelijk tot een gebouwde fiets.


Race met je eigen gebouwde fiets

In een hilarische finale doen twee vertegenwoordigers van ieder team mee met een estafette race op de door jouw team gebouwde BMX fiets en mini-bike. Welk team wint de race en heeft de beste fiets gemaakt? Het goede doel en de teamspirit zegevieren uiteindelijk, en overstijgen de strijd! Alle teams tezamen zijn namelijk verantwoordelijk voor het cadeau dat ze geven aan de door alle collega's gekozen stichting. Tegelijkertijd kan elk team het gevoel krijgen iets extra’s te betekenen, want door het beste te eindigen in de Build a Bike competitie draagt het winnende team de bijhorende fietsen en veiligheidshelmen over aan het goede doel.
Het programma duurt 2 tot 2,5 uur
In dit programma kunnen 12 tot 100 personen meedoen.  Meer dan 100 personen kunnen tegelijk deelnemen in combinatie met andere programma's.
Per fiets voorbeeld kosten à € 310,00 excl. BTW (bmx als voorbeeld, andere fietsen natuurlijk ook mogelijk). Fietsen worden vaak aan een goed doel geschonken of vinden een toepassing binnen het bedrijf.
Eindhoven: € 35,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22 p.: € 39,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatie kosten

In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!