Zit er nog muziek in je team?

Het antwoord op deze vraag wordt op gezellige en uitdagende wijze duidelijk in de teamactiviteit Lost in Music. Ben je een gezellige genieter of die-hard muziek fanaat? Beiden zullen hun weg vinden. Dit komt door de grote variatie in opdrachten; van Nederlands product tot rock, en van Sixties tot Nullies. Maar ook komt er een vleugje funk, een snufje soul en kleine hoeveelheid house voorbij in de vragen en opdrachten.

Heb je niets met muziek, dan zijn er spellen en aangepaste vragen die niets met muziek te maken (lijken) te hebben. Ook de deelnemers die niets met muziek hebben, komen aan hun trekken met leuke algemene opdrachten. Een interactieve en muzikale mix van fragmenten, intro-rally’s, clips, foto’s, en fraai uitgevoerde bordspellen als Yellow Sub Marine maken van Lost in Music een onvergetelijke verbindende activiteit, met een hilarische finale: Balancing Deejay!

Stairway to… ?

In het eerste deel van dit programma, verzamel je met je team muzieknoten bij elkaar door ludieke vragen- en opdrachten te volbrengen. Deze muzieknoten hang je op aan de toonladder van je team; je persoonlijke ‘Stairway to Heaven’! De muzieknoten vormen een melodie. Het team met de meeste muzieknoten op de toonladder wint deze ronde.


Balancing Deejay

De melodie die de teams hebben gemaakt met de verdiende muzieknoten uit de eerste ronde, worden gebruikt in de finale. De deelnemers worden uitgedaagd om de melodie te spelen op een keyboard die staat opgesteld op de eigen team tafel. De teamgame eindigt met een geweldige ‘Balancing Deejay’ finale, waarbij één deelnemer van elk team gaat voor een foutloze melodieuze run op de Segway. Welk team bewijst dat er muziek zit in jullie bedrijf?

Het programma duurt 2,5 uur
In dit programma kunnen 12 tot 150 personen meedoen.  Meer dan 150 personen kunnen tegelijk deelnemen in combinatie met andere programma's.
Eindhoven: € 39,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22 p.: € 49,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatiekosten
Tarieven zijn exclusief BTW

In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!