Ben jij goed in het oplossen van breinkrakers?

In de Ultimate Brain Battle voeren verschillende teams tegen elkaar strijd in de vorm van het oplossen van breinkrakers. Maar de uitdaging bestaat ook uit een groot aantal fraai uitgevoerde games, waarbij de spelers elkaar uitdagen Elk team bestaat uit 8 tot 30 spelers die prikkelende games spelen met tegenstanders uit andere teams. Als een team een game wint, krijgt het team tokens. De gewonnen tokens worden verzameld in de grote transparante ‘Brein Barometer’. Een hilarische finale met het Rad-van-Avontuur bepaalt de eindstand!

Spellen voor Alfa’s, Bèta’s en ‘Messi’s

Met een groots en zeer gevarieerd aanbod aan fraai uitgevoerde denk- en strategische spellen weten wij zelfs de meest doorgewinterde ‘bèta bikkel’ – met ogenschijnlijk gemak – uit te dagen! Een enorm scala aan eigentijdse breinkrakers als Beter Buigen, IQ Puzzle en Trapgevel Logica, zal zorgen voor een concentratie die zijn weerga niet kent. Voor de nodige afwisseling zijn er ook diverse behendigheidsspellen beschikbaar, zodat deelnemers met een mooie motoriek hun talenten kunnen tonen. Vele strategische games als Kalaha, Quixo en Corridor klaren de klus voor wat betreft teamspirit en spanning.

Finale met het Rad van Avontuur

Het korte termijn geheugen wordt op de proef gesteld met spellen als Bernini Mysterie en de ‘Van Bea tot Mao’ XL Memory. Dus; samenwerking, gezamenlijk denkvermogen en tactisch inzicht wordt gevraagd! Het fraaie aanbod van de spellen en breinkrakers wordt namelijk compleet gemaakt door een hilarische finale met het Rad van Avontuur, waarbij de stand nog eens goed kan worden ‘opgeschud’. Welk team heeft uiteindelijk de meeste tokens in hun eigen Brein Barometer? Welk team wint de Ultimate Brain Battle?


Het programma duurt 2 uur
In dit programma kunnen 20 tot 300 personen meedoen.
Eindhoven (vanaf 20 personen) € 25,00 p.p.
Elders in Nederland (vanaf 25 personen) € 35,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatiekosten
Tarieven zijn exclusief BTW

In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!