Creatief en je eigen zeepkist bouwen

In de eerste ronden worden er teams gevormd van 5 tot 10 personen. De teams gaan hun eigen zeepkisten bouwen. Een deel van elk team gaat bouwen terwijl anderen aan de slag gaan met het spelen van games met tegenstanders uit een ander team. Met deze games wordt geld verdiend. Met het gewonnen geld kan je team onderdelen kopen! Dat wordt dus onderhandelen voor de beste materialen!

Elk team kan zijn zeepkist custom uitbreiden en ‘pimpen’ met bling-bling zijspiegels, LED lampen, kitsch kussens, gordijnen, full size bullbar, ‘dikke’ uitlaten, extra brede achterwielen met enorme banden, RVS bumpers, race outfits en helmen in vele kleuren. Zeepkisten GP haalt ‘het beste’ in teams naar boven. Een fraaie en gevarieerde mix van spellen en opdrachten maakt de Zeepkisten GP écht toegankelijk voor dames en heren, jong en oud met de meest uiteenlopende interesses en talenten. Zelfs de niet-liefhebbers van spellen vertellen ons positief te zijn verrast!

GRAND PRIX...Start!

De winnaar van de ‘verkiezing van de best gepimpte zeepkist’ verdient een voorsprong in de race van de finale. In een waanzinnig spannende tijdrit voeren de coureurs en assistenten ervan een aantal zenuwslopende opdrachten uit met hun zeepkist. Een combinatie van techniek, vernuftige uitvoering en snelheid maakt een winnend zeepkisten team…Kortom; wélk team wint de Zeepkisten Grand Prix?