Jouw Experiment op jouw event

In de beschikbare ruimte bij jouw evenement richten wij werktafels in met verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld: OWOW Scan Studio. Hierbij maak je een… kies je een muziekinstrument in je muziek-app… scan je je tekening en luister je naar jouw tekening, eh compositie!

Of het Laser Doolhof. Hierbij verplaats je jouw modelauto’s met spiegels op zo’n manier dat de laser de robot raakt. Probeer het eerst met één, daarna met twee of meer spiegels! Of wat dacht je van het Magisch Spiraal Kanon? Kies je eigen spel (curling/kegelen/sjoelen), maar het balletje schieten gaat wel op heel bijzondere wijze met een elektro magnetisch veld!

We hebben zo nog veel meer experimenten. Meer weten? Neem contact op!

Jouw Experiment op jouw eigen basisschool

Deelnemers kunnen genieten van de experimenten van Jouw Experiment op hun eigen school. De onderwerpen zijn hetzelfde als Jouw Experiment op jouw event, maar dan op de basisschool van de kinderen. Dukino beschikt over onderwijskundig personeel voor het geven van begeleiding. Tegelijkertijd kunnen ongeveer 25 kinderen een plaats vinden, verdeeld over de 7 tot 10 activiteiten. De capaciteit van het aantal deelnemers kan worden vergroot tot 150 kinderen tegelijkertijd, met in dat geval meerdere activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden!