Aqua Experiment is een verrassend programma met water.

Aqua Experiment laat je in een spetterende competitie een groot aquaducten- en waterleidingsysteem bouwen. Vervolgens verplaats je water met het zelfgebouwde stelsel van aquaducten, waterleidingen, pompen, reservoirs, kranen, tientallen statieven en afsluiters. Aqua Experiment combineert verrassende en uitdagende experimenten met een spannende finale: Welk team verplaatst 30 liter water het snelst zonder te knoeien?

Het experiment

De deelnemers worden verdeeld in twee teams van 5 tot 30 personen. De opdracht en hoeveelheid materialen wordt aangepast aan de grootte van de teams. Allereerst krijgen de teams een Aqua Dilemma voorgelegd. Bij het volbrengen van deze opdracht verdient het team een hoeveelheid testwater. Met behulp van het testwater kunnen fouten in het stelsel worden gesignaleerd... Beide teams creëren de waterleiding- en aquaductenstelsels in 3 units, die ook nog eens op elkaar aan moeten sluiten!
Beschikbare tijd: 65 minuten. Spelregel: Gebruik alle materialen!

Verplaats je reservoir naar de andere kant

In een spannend finalespel moet ieder team zijn reservoir water naar de andere kant verplaatsen. Doelstelling: Verplaats 30 liter water zonder al te veel knoeien naar het reservoir aan de andere kant van de zaal. Welk team heeft het meest efficiënte aquaduct gemaakt en behaald als eerste de aangegeven hoeveelheid water?
Het programma duurt 2,5 uur
In dit programma kunnen 12 tot 75 personen meedoen.  Meer dan 75 personen kunnen tegelijk deelnemen in combinatie met andere programma's.
Eindhoven: € 39,00 p.p.
Elders in Nederland vanaf 22 p.: € 49,00 p.p.
Exclusief vracht- en locatie kosten
Tarieven zijn exclusief BTW
In overleg kan dit programma in heel Nederland worden georganiseerd. Graag zoeken we samen naar een geschikte locatie in de regio waar je het programma graag wil laten plaatsvinden. Wij bieden hiervoor uiteraard een duidelijke prijsofferte aan.

DOE NU OOK MEE!